Ett riktigt charkuteri

Rybergs Charkuteri grundades 1895. Vi erbjuder högkvalitativa närproducerade charkprodukter. Vi är stolta över vårt ursprung och vår historia. Lika stolta är vi över vår kvalitet och smak. Vi värnar om färskheten i våra produkter. Därför kan du alltid lita på Rybergs. På leveranser, på vår kvalitet och framför allt på vår smak. I grund och botten handlar det om att vi tar vårt hantverk på allvar. Oavsett vad vi gör så gör vi det på riktigt.

Historia

Rybergs Charkuterier AB grundades 1895 av Karl Adolf Ryberg. Företaget hette då K A Ryberg Slakteri- & Charkuteriaffär och hade sin butik på Södergatan i Uddevalla. Butiken upphörde 1975 men charkuteriet fortsatte sin verksamhet.

Genom åren blev Rybergs känt för sina goda närproducerade charkvaror. Traditionerna fördes vidare generation till generation.

Med egna recept och känsla för smak gjorde Rybergs sig ett namn på den bohuslänska kulinariska kartan. Rybergs = gott! Många av recepten ligger än idag till grund för våra produkter.

Företaget har gått igenom många olika faser men har hållit fast vid sina traditioner. Än idag levererar vi produkter som har de bästa smakryktena bland charkälskare.

Kvalitet

Vi på Rybergs Charkuteri lägger stort fokus på vårt kvalitetsarbete. Vår ambition är att alltid hålla en hög kvalitet både när det gäller våra produkter och vår produkthantering. Egenkontroller och säkerhetsfrågor ingår i våra dagliga rutiner. Vi följer de regelverk som finns uppsatta för råvaruhantering.

Vi uppfyller kriterierna för användning av Svenskt Kött-märket. En kvalitetsgaranti som intygar att köttet i produkten kommer från djur som är födda och uppfödda i Sverige. Produkten är även förädlad och förpackad i Sverige.

Läs mer om Svenskt Kött på deras hemsida.

Rybergs Charkuteri är IP-certifierade och medlem i SIK samt Svenskt Kött.